(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Bulky podle Moniky Brýdové
Potřebné ingredience
Na těsto si připravte:260ml vody,20g oleje,2 lžičky soli,1 lžíce medu,350g polohrubé mouky já dala celozrnou žitnou,150g hladké mouky,droždí
Postup přípravy
Těsto jsem zadělala v pekárně.Po vykynutí jsem udělala dlouhou žížalu, tu jsem nakrájela cca na 15 kousků. Udělala kouličky a postupně jsem uděla placičky silnějsi skoro 1 cm, naříznout po krajích cca na 6 - 7 řezů :) a pak se to motáprostě jsem to ztočila. Monika tedy měla větší bulky já z toho mám hvězdičky trochu tvrdého sýra na střed :)
placičky
nakrojit
vezmu roh a dám ho do stredu jako přehnout
asi tak :)
a další
na plech a sýr
a jsou pečené na 200°C do zlatova
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mil4a
(upraveno)
8. 6. 2010, 15:07
Jů to vypadá dobře. Asi vyzkouším.Slané já můžu.
cjmaserka
(upraveno)
8. 6. 2010, 16:19
@mil4a
Jani vyzkoušejte, jsou dobrééé , měla jsme strach trochu že budou tvrdé a jsou moc dobre ...